Restaurant chinezesc Bucuresti, mancare chinezeasca 

Telefon:  021.252.50.95

     Mobil: 0731.383.952

    Program restaurant 12-22

       

 

 

 

Despre noi

Restaurantul chinezesc Chong Qing va ofera intr-o ambianta linistita, eleganta si placuta, specific chinezeasca, mancaruri de cea mai buna calitate, preparate de un maestru chinez din zona Chong Qing, servire rapida si prompta, avem preparate diversificate din peste, pui, porc, vita, oaie, fructe de mare, pui de balta, legume si salate chinezesti, tofu, etc., toate preparate in stil chinezesc la preturi accesibile.

Descoperiti gastronomia chinezeasca la restaurantul Chong Qing.

Restaurantul chinezesc Chong Qing este un loc aparte, un simplu loc unde se mananca bine. De accea ne-am propus ca restaurantul chinezesc sa devina un loc unde putem sa ne detasam de problemele cotidiene si stresul zilnic, locul unde sa putem sa luam masa in armonie, sa simtim echilibrul interior al fiecaruia. Incercam sa venim in intampinarea clientilor nostrii care doresc sa descopere bucataria chinezeasca in restaurantul Chong Qing, in dorinta de a face cea mai buna alegere cu oameni  care va servesc si sunt foarte bine instruiti, putandu-va ajuta in orice moment sa faceti cea mai buna alegere.

Va asteptam la restaurantul Chong Qing, sunati chiar acum si rezervati o masa la  tel. 021.252.50.95

Mobil:

            0731.383.952
Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Restantul Chong Qing: Filmulet
Meniu: Bufet rece si Gustari Supe Carne de porc Carne de pui si rata Carne de vita Carne de miel Placi incinse Fructe de mare Legume si salate Garnituri Desert Sosuri
Bauturi: Racoritoare, Cafea, Ceaiuri Bere Bauturi Spirtoase Vinuri
Oferte speciale: Oferta zilei
Restaurant chinezesc Bucuresti, mancare chinezeasca